Bruines & Erkamp de accountant voor het MKB

U kunt op ons kantoor terecht voor:

Ervaren registeraccountants

De professionals van Bruines & Erkamp zijn ervaren registeraccountants.
Zij houden hun kennis altijd actueel en hebben de drive om uw bedrijfsresultaten naar een hoger plan te tillen. Kernwaarden die voor ons richtinggevend zijn bij onze werkzaamheden zijn betrokkenheid, professionaliteit en eenvoud. De relatie met onze cliënten is gebaseerd op vertrouwen, discretie en deskundigheid.

Betere resultaten

Met onze fiscale en bedrijfseconomische expertise gaat onze zorg verder dan een perfect sluitende boekhouding of aangifte. Door gericht te adviseren op het gebied van accountancy, belastingen en bedrijfsvoering, helpen wij onze klanten om hun bedrijfsresultaten aantoonbaar te verbeteren. Wij helpen u om kansen te herkennen en te benutten.

Onze opdrachtgevers

Het leeuwendeel van ons werk doen wij voor MKB-ondernemingen in Amsterdam, zowel nationaal als internationaal actief. Maar onder onze klanten zijn ook stichtingen, ZZP’ers, ICT’ers, consultants, medisch specialisten, advocaten en particulieren met complexe fiscale vraagstukken.

Beroepsorganisatie

Bruines & Erkamp is lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, NBA.

I. Bruines RA

Irma Bruines startte haar loopbaan KPMG. Hier werkte zij voor vele grote en MKB-ondernemingen. Ze maakte een overstap naar het Ministerie van Justitie, waar zij als forensisch accountant deel uit maakte van verschillende onderzoeksteams. In 2001 richtte zij samen met Ronald Erkamp accountantskantoor Bruines & Erkamp op.

Irma Bruines heeft ruime ervaring in de advisering en begeleiding van ondernemingen en stichtingen. Het inrichten van financiële administraties, opzetten van administratieve organisatie en het opstellen management rapportages. Daarnaast adviseert zij stichtingsbesturen op het gebied van financieel en bestuurlijk toezicht.

  • OPLEIDING

  • VWO-beta

  • Universiteit van Amsterdam, opleiding Registeraccountant

R.P.J. Erkamp RA

Ronald Erkamp startte zijn loopbaan bij KPMG. Daar heeft hij gewerkt voor een groot aantal nationale en internationale ondernemingen. Hiernaast was hij verbonden als docent accountantscontrole aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn inschrijving in het accountantsregister is hij zich gaan specialiseren in het midden en kleinbedrijf.

Ronald Erkamp heeft een ruime ervaring in accountancy en belastingzaken. Hiernaast adviseert hij veelvuldig op het gebied van strategie, ondernemingsplanning, vennootschapsstructuren en het opzetten van nieuwe ondernemingen.

  • OPLEIDING
  • VWO-beta

  • NIVRA, opleiding Registeraccountant

  • Universiteit van Amsterdam, Post doctoraal Fiscaal Recht